Ράγισαν καρδιές στο Διδυμότειχο και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε βάναυσα στη Ρόδο όπου σπούδαζε. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιδί τους. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έντυνα το παιδί μου νυφούλα για να το βάλω στο φέρετρο» είπε σπαρακτικά η μητέρα.

Τη σορό της 21χρονης Ελένης συνόδευσε η μπάντα του Δήμου Διδυμοτείχου, καθώς ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος της πόλης. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Βίντεο από την κηδεία στο Διδυμότειχο της άτυχης φοιτήτριας όπως το είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο SKAI:

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν, σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί (ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας.. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον. Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.