Η Τατιάνα Στεφανίδου βάζει το δικό της στυλ της στο Gala του My Style Rocks.

Καλεσμένη στο βραδινό σόου μόδας παίρνει τη θέση του τέταρτου κριτή, δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη, την ΜπέτυΜαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και λέει τη γνώμη της για τις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών.

Μια γυναίκα με αναγνωρισμένο στυλ, με προσεγμένη πάντα εμφάνιση και σικ επιλογές μπαίνει στο ρόλο του προσεκτικού παρατηρητή και λέει τη γνώμη της για τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα της, για την προετοιμασία και την παρουσίαση της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «Μαζί σου» δέχθηκε με χαρά να συμμετέχει στο λαμπερό Gala του My Style Rocks.

Μπαίνοντας στο κλίμα και στο concept της εκπομπής εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή τουαλέτα και μοιράστηκε αναμνήσεις με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. H ατμόσφαιρα του Gala της θύμισαν παλαιότερες συμμετοχές της σε διαγωνισμούς ομορφιάς αλλά και σόου όπου είχε παρουσιάσει με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ίδια αισθάνθηκε αμέσως πολύ άνετα με τους άλλους τρεις κριτές ενώ σε στιγμές διαφώνησε μαζί τους για την κριτική και την βαθμολογία.

Το στυλ των κοριτσιών την εξέπληξε, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Και είπε πολλά…