Ελληνες διάσημοι της TV σερφάρουν…στον Λαγκούβαρδο!

%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%83-3

Οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι είναι γεγονός ότι προτιμούν την Δυτική Μεσσηνία για τις διακοπές τους. Πρόσφατα ο Ρονάλντο έκανε βόλτα με σκάφος από την θαλπωρή του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος με φόντο σε κάποιο σημείο της διαδρομής την Νήσο Πρώτη, αλλά τώρα σειρά είχαν οι έλληνες τηλεοπτικοί αστέρες για την Τριφυλία.

%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%83-1Την παραλία του Λαγκουβάρδο επέλεξαν λοιπόν οι πρώην παίκτες του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η Ευρυδίκη δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Λαγκούβαρδο, καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για την συγκεκριμένη παραλία και το Surf.

Το ζευγάρι μετά την απόδρασή τους στην Τήνο για το γάμο του πρώην συμπαίχτη τους Γιώργου Χρανιώτη, έφυγαν για το Πόρτο Χέλι, έκαναν και μια μίνι απόδραση στις Σπέτσες μαζί με φίλους και σήμερα απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην υπέροχη παραλία του Λαγκουβάρδου στην Μεσσηνία.

Ο Κωνσταντίνος δεν χάλασε χατίρι στις μικρές του θαυμάστριες και φωτογραφήθηκε μαζί τους, την ώρα που η Ευριδίκη χαλάρωνε στην ξαπλώστρα της. Άντε να τους ξαναδούμε…

Επιμέλεια ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ, οι φωτογραφίες προέρχονται από το φιλικό ιστολόγιο filiatranet.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ