Την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου στόλισε η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η παρουσιάστρια έχει αναγάγει το στόλισμα του δέντρο σε event. Φίλοι και συγγενείς δίνουν ραντεβού στο σπίτι της στα Μελίσσια εκείνη μαγειρεύει, τα παιδιά βάζουν τα στολίδια, το ραδιόφωνο παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το σπίτι γεμίζει φωνές και πλατιά χαμόγελα.

Συνήθως, η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος του στολίσματος του δέντρου αναρτά μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια ή έστω μόνο με το δέντρο. Φέτος, όπως είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή δεν συνέβη αυτό γιατί οι καλεσμένοι της έφυγαν πολύ αργά και ήταν κουρασμένη.  «Δεν ανέβασα καμία φωτογραφία. Το διαλύσαμε πολύ αργά και έπεσα λιπόθυμη, είπα «δεν αντέχω άλλο». Όλη μέρα μαγείρευα, μαγείρευα, και έτρωγα βέβαια, δεν το είπα αλλά εννοείται», είχε πει μια ημέρα μετά.

Ήρθε όμως η στιγμή που η Ελένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο έστω και με έμμεσο τρόπο. Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram για να μοιραστεί με τους followers το αγαπημένο της βιβλίο αυτή την περίοδο. Φόντο στη φωτογραφία βλέπουμε το δέντρο της. Στα χρώματα του κόκκινου και του χρυσού βασίζεται φέτος το δέντρο της Ελένης Μενεγάκη ενώ στη βάση του υπάρχει και μια φάτνη.

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni ?Αυτό το βιβλίο με έχει ξεμυαλίσει ! Ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι για να το ξαναπιάσω στα χέρια μου ! Η ιστορία του απόλυτου έρωτα στο Πριγκιπότο! @penkour #psichogiosbooks #penkour #principoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ας θυμηθούμε εδώ τις φωτογραφίες που πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη το 2016 που στόλισε στο σπίτι μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένειά της