Αγαπά την αλήθεια, δε φοβάται να τσαλακωθεί και νιώθει μοναδική. Η Ειρήνη Ερμίδου τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μετά την αποχώρησή της από το GNTM δε σταματά να κρίνει, να σχολιάζει και να επευφημεί τον εαυτό της για το ταλέντο της.

Κάθε της δήλωση από την ημέρα που έφυγε από το reality μοντέλων συζητείται, είναι καυστικό και πολλές φορές προσβλητικό. Η Ειρήνη όντως είναι ειλικρινής και απαντά σε κάθε ερώτηση που της γίνεται. Πολλές φορές βέβαια μιλά και μόνη της για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι και για τις συμπαίκτριές της είτε μέσα από Instastories είτε από τα lives που κάνει στο Instagram.

Ειρήνη Ερμίδου: Ποιες παίκτριες του GNTM αποκάλεσε «δεύτερες»;

Η 20χρονη παίκτρια έχει δηλώσει επίσης πως είναι αυθόρμητη και μικρή ηλικιακά γι’ αυτό και κάποιες φορές παρεξηγείται. Δεν ξέρουμε αν στις τελευταίες της δηλώσεις σε Instastories μίλησα χωρίς να σκεφτεί όμως μας αιφνιδίασε.

Η Ειρήνη πήγε για μανικιούρ και όταν η φίλη της της είπε πως στεναχωρήθηκε που είναι πλέον εκτός παιχνιδιού εκείνη απάντησε «έφυγα γαμ@, έμειναν οι κοντές οι κ@ρ@ι@λ@ς μέσα».

Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε όλα στο βωμό της αλήθειας επιτρέπονται; Δεν παίζει ρόλο ο τρόπος; Και τελικά η ωμή αλήθεια με την αγένεια δε συναντώνται πουθενά;

Λίγη ώρα αργότερα, η Ειρήνη έκανε live στο Instagram και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε, καταλάθος, πως στον τελικό θα βρίσκεται η Ειρήνη Καζαριάν. «Μ@λ@κ@ς πλάκα έκανα σας κορόιδεψα», είπε μόλις συνειδητοποίησε ότι πρόδωσε ένα από τα κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM.

Να θυμίσουμε βέβαια πως πρώτοι σας έχουμε ενημερώσει για την τελική τριάδα του GNTM που είναι η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέση.