Η Εβελίνα Σκίτσκο θεωρείται ένα από τα φαβορί του GNTM. Σε κάθε δοκιμασία καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις και οι κριτές να της λένε πως είναι ένα ολοκληρωμένο μοντέλο. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει και για τις συμπαίκτριες της οι οποίες την έχουν στοχοποιήσει και όπως ισχυρίζεται η ίδια την έχουν απομονώσει στο σπίτι. Τα επίδοξα top models με τη σειρά τους κατηγορούν την Κύπρια παίκτρια για διπροσωπία και αναφέρουν πως όταν κλείνουν οι κάμερες μεταμορφώνεται. Η γνώμη των κοριτσιών ενισχύθηκε μετά την απόφαση της Εβελίνας να σταθεί στο πλευρό της Εύης όταν εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Μιλώντας η ίδια στη Φωλιά των Κου-Κου, έδωσε τη δική της απάντηση στις συμπαίκτριές της.

«Μπορεί τα υπόλοιπα κορίτσια να έχουν δει λίγο αρνητικά το ότι εγώ και η Ειρήνη Ερμίδου ήρθαμε λίγο πιο κοντά στην Εύη. Είναι λογικό όμως θεωρώ αν ένα άτομο είναι μόνο του και έχει φτάσει στο σημείο να πιέζεται να μην το πατήσεις. Αυτό δεν τους άρεσε και πολύ, την κρίνανε αυτή μας την κίνηση. Εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό χωρίς να με ενδιαφέρει το τι λένε οι άλλοι πίσω μου. Στα υπόλοιπα κορίτσια αυτό που με ενοχλεί είναι το γεγονός πως επειδή δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες με έχουν στην απέξω, είναι σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι, σαν να μην αγωνίζονται με εμένα. Αναφέρομαι στο παρεάκι, Τσακουρίδου, Αμανατίδου, Καζαριάν, Έλντα».

Όσο για το χαρακτήρα της Εύης έδωσε μια απάντηση που δεν περιμέναμε «Θεωρώ ότι η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι που λόγο καταστάσεων που είχαν προηγηθεί και άλλων χαρακτήρων όπως της Μικαέλας και της Μέγκι , δεν άφησε να φανεί ο πραγματικός της χαρακτήρας και τώρα σιγά σιγά φαίνεται πια είναι πραγματικά».

Δείτε το απόσπασμα