Πολλά ακούστηκαν για την Δήμητρα Αλεξανδράκη όσο βρισκόταν στο Nomads, σχετικά με την σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη. Φήμες ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει ιδιαίτερα τετ α τετ με την Ιωάννα Μπέλλα.

Εν τέλει τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια, ενώ τα βίντεο που είχαν διαρρεύσει φαίνεται πως δημοσιεύτηκε από την… Έλλη Παπαγγελή! «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά αποκάλυψε πως πρόκειται για την Παπαγγελή, ενώ εκείνη φαίνεται ότι το έχει μετανιώσει.

Οι τρεις τους όμως λοιπόν είχαν μία κοινή φωτογράφηση, με αφορμή την καμπάνια της νέας συλλογής του Βασίλειου Κωστέτσου. Σε αυτή πρωταγωνίστριες είναι η Αλεξανδράκη, η Μπέλλα και η Έλλη Παπαγγελή.

Δείτε και μόνοι σας.

View this post on Instagram

Brand New Campaign?????? “Proussa” Couture #photoshoot #photographer #photo @george_mestousis Hair @trifonassamaras makeup @kalompratsosfreddy jewelry @facadoro_boutique @facadoro_helliniko skincare @cdm.gr styling @vmichelis shoes @loudotgr @crocsgreece production @tasosvigliaris #passionoffashion #vassilioskostetsosofficial #koste #kostetsos #fashion #fashionweeknyc #mercedesbenzfashionweek

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on