Πολλά τα «χτυπήματα» για την ομάδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή. Η Ιωάννα Μπέλλα με τις δηλώσεις της για τη βία, η φωτογράφηση της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στο Βερολίνο και η απάντησή της μετά τις αντιδράσεις, η Εύη Ιωαννίδου που μιλούσε μόνη της στον καθρέφτη ρωτώντας τον ποια είναι η πιο όμορφη στον κόσμο…

Τόσο ο Άρης Καβατζίκης όσο και η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν άντεξαν με όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και ξέσπασαν. «Δεν με ενοχλεί καθόλου αυτή η φωτογραφία, γιατί ξέρω ποια είναι η κοπέλα! Αυτό ξέρω, αυτό περίμενα. Γιατί βρίζει ο κόσμος αυτή », είπε οργισμένος ο δημοσιογράφος για τη φωτογραφία της Τούνη.

Ενώ λίγη ώρα αργότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέβασε τους τόνους και ήρθε σε κόντρα με τη Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκε η στάση της Εύης Ιωαννίδου στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM που συζητούσε με τον καθρέφτη της για το ποια είναι η καλύτερη μέσα στο σπίτι.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Αφροδίτη: Εγώ αν έρθει αυτή στην εκπομπή θα πάω στην κουζίνα! Το λέω. Αν έρθει αυτή η κυρία στην εκπομπή θα πάω στην κουζίνα!

Φαίη: Είχε έρθει πέρυσι γιατί ήταν στο Nomads. Αφροδίτη μου εσύ δεν βλέπεις το Nomads, δεν βλέπεις το GNTM, δεν γράφεις κείμενα; Μη με τρελαίνετε ρε παιδιά τώρα!

Αφροδίτη: Για κάτσε ρε Φαίη! Επειδή τα βλέπουμε για να γράφουμε στη δουλειά μας, θα πρέπει να τις κάνουμε και παρέα;

Φαίη: Είπα εγώ να κάνεις παρέα; Κι εδώ δουλειά είναι.

Δείτε το απόσπασμα