Ανατροπή με τον 6χρονο στο Φάληρο – Επανήλθε στην ζωή,νοσηλεύεται στην εντατική

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το φρικτό τέλος που παραλίγο να βρει ένας 6χρονος, στο Φάληρο.

Το αγόρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, μέσα στο σπίτι του, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας.

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται πως του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει. Όλα αυτά, μέσα στο σπίτι του, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το πραγματικό και να μπορέσει να το βοηθήσει.

Είναι ενδεικτικό ό,τι όπως είπε η μητέρα του, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ωστόσο αστυνομικές πηγές διευκρίνισαν ότι μετά απο τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών επί μία ώρα, το 6χρονο αγόρι επανήλθε στην ζωή!

Το παιδί νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο Εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

 

ant1news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ