«Το Μαγκάλι» μετά την Καλαμάτα και την Ζάκυνθο ταξιδεύει στα Φιλιατρά!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

«ΠΕΝΤΕ γυναίκες, χήρες, σε μια βραδινή τους συνάντηση στο σπίτι της κυρά Καλλιόπης στα Φιλιατρά, συζητούν και κουτσομπολεύουν αναμασώντας αναμνήσεις από τους μακαρίτες συντρόφους τους.

Με την κουβέντα γύρω από ένα μαγκάλι, βγάζουν στην επιφάνεια το βαθύ συντηρητισμό τους, τη θρησκοληψία τους, τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις με τα μικροσυμφέροντα που τις χαρακτηρίζουν και το άγχος της περασμένης ηλικίας τους.

Όλα αυτά μέχρι που εμφανίζεται ένας όμορφος νέος άντρας…

Τι ρόλο θα παίξει στη ζωή τους;…» Θα το μάθουμε επί της σκηνής του «Φουρναράκειου» Πνευματικού Κέντρου Φιλιατρών.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τους μήνες Μάρτιο και Οκτώβριο στην Καλαμάτα, και στάση για μια παράσταση στο Θέατρο Σαρακινάδου στη Ζάκυνθο, έφθασε η σειρά των θεατρόφιλων των Φιλιατρών να απολαύσουν την νοσταλγική παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας «Το μαγκάλι».

Το θεατρικό έργο του συγγραφέα-δημοσιογράφου Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, ταξιδεύει στα Φιλιατρών για μια μοναδική παράσταση την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός».

Η σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είναι ομαδική, η μουσική επιμέλεια της Τέτας Βασιλάκη και η διανομή των ρόλων έχει ως εξής:

Μάρθα: Φανή Αλεξανδρίδη, Μαρίκα: Τέτα Βασιλάκη, Μαριγούλα: Γιώτα Βασιλειάδη, Βαγγελιώ: Ισμήνη Κωνσταντοπούλου, Καλλιόπη: Λέττα Πετρουλάκη και Γιατρός: Ανδρέας Βρυώνης.

Αφίσα-φωτογραφίες: Νίκος Τζαβάρας

Ήχος-φως: Γιώργος Μίνος

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα