Προεκλογικό μενού με συνδυασμούς πριν και μετά τις γιορτές στην Τριφυλία!

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ…

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ντελίριο αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις γιορτές, καθώς ο καιρός γαρ εγγύς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019 εκτός αν μας προκύψουν νωρίτερα άλλες… εκλογές!

Στην Τριφυλία μετά τις εκρηκτικές συνεδριάσεις στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο πριν ακόμα καταλαγιάσει η οριακή ψήφιση του Τεχνικού προγράμματος που σημαδεύτηκε με απουσίες και αποχωρήσεις, το επόμενο κρίσιμο τεστ είναι αυτό του Προϋπολογισμού. Η συνεδρίαση αναμένεται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με το πρόγραμμα να είναι σχεδόν έτοιμο, καθώς αναμένεται να κυμαίνεται σε περσινά επίπεδα σε ό,τι αφορά το ύψος του.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;

Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου ανεξάρτητος συνδυασμός (με επικεφαλής τη γνωστή δικηγόρο Χάιδω Παναγιωτοπούλου) από την περιοχή της Κυπαρισσίας. Από τα πρόσωπα που θα τον απαρτίζουν θα αποκαλυφθεί αν έχει ή όχι κομματική στήριξη, καθώς προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο, αλλά στις προθέσεις είναι η συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού με πλειοψηφία νέων και άφθαρτων προσώπων. Αν δημιουργηθεί συνδυασμός με ανακύκλωση ίδιων προσώπων το εγχείρημα πιθανόν να…μπατάρει καθώς η κοινωνία απαιτεί φρεσκάδα και νέες ιδέες! Αν κάνει την διαφορά αλλάζοντας πλήρως την πολιτική μορφολογία της περιοχής, θα έχει ελπίδες να διεκδικήσει περισσότερες έδρες, σύμφωνα με εκτιμήσεις της κοινής γνώμης, που έχουμε αναδείξει σε ρεπορτάζ.

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Πάντως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μετά τις γιορτές δεν αποκλείεται να έχουμε και…ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων από την πλευρά της πλειοψηφίας που θα συνθέσουν δική τους ομάδα! Στην μείζονα αντιπολίτευση την ίδια ώρα οι απουσίες βγάζουν…νόημα καθώς κι εκεί προς το παρόν δεν υπάρχει κινητικότητα! Όπως και να έχει η Τριφυλία δεν μπορεί να βγει χαμένη από την μάχη των εκλογών του Μαΐου, καθώς κινδυνεύει να βυθιστεί στην εσωστρέφεια, με δεδομένη την πληθυσμιακή της καθίζηση, την ανομοιογένεια και την λογική των χαρτογιακάδων και καρεκλοκένταυρων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα