ριν λίγες εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Ο ερχομός της κόρης της, την έχει κάνει πανευτυχή και όχι άδικα.

Πλέον η ίδια βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της. Η αδυναμία και η αγάπη για τον σύζυγό της όσο περνάει ο καιρός όλο και δυναμώνει. Έτσι, αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στον Φώτη Μπενάρντο.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία, λίγο πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και έγραψε: «Ό,τι ονειρεύτηκα και επιθύμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι’ αυτά. Μαζί».

Δείτε το στιγμιότυπο που ακολουθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η @mariadelakou λίγες ώρες πριν έρθει στο φως η δεύτερή μας κόρη. Στο φόντο είμαστε πάλι οι δύο μας φωτογραφημένοι απ τον @mariostheologis λίγο πριν γεννηθεί το πρώτο μας κορίτσι.. Ό, τι ονειρευτηκα και επιθυμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι’ αυτά.. Μαζί. ********************************** #thebenardos #familygoals #9monthspregnant #inlove #husbandandwifeteam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις