Ο «Λεόντιος και Λένα», του Μπύχνερ από τη Μικρή Σκηνή του Μ.Ε.Θ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

«ΟΤΑΝ ο Λεόντιος και η Λένα μαθαίνουν για τον προγραμματισμένο γάμο τους, το σκάνε και οι δύο από τον βασίλεια τους. Η μοίρα καταφέρνει να τους ενώσει και το αποτέλεσμα είναι ένας πηγαίος έρωτας. Μήπως όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο; Μήπως τελικά είναι όλα προσχεδιασμένα;»

Η ενδιαφέρουσα παράσταση «Λεόντιος και Λένα», του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία του Βενετσάνου Μπαλόπουλου κάνει σήμερα πρεμιέρα στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας όπου μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας  η Μικρή Σκηνή του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι έτοιμη να προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας μια σημαντική παράσταση! Ένα έργο που θα αποκαλύψει τα βαθύτερα νοήματά του στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, σε μια παράσταση που συνδυάζει ένα πολύ έξυπνο κείμενο το οποίο με τρόπο σχεδόν αβίαστο καταπιάνεται με σημαντικά ζητήματα της πορείας της ανθρώπινης ύπαρξης, με μια ευρηματική και εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Βενετσάνο Μπαλόπουλο.

Οι παραστάσεις έκαναν εχθές πρεμιέρα και συνεχίζονται σήμερα και αύριο καθώς και στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου (ώρες: Παρασκευή και Σάββατο 21.30, Κυριακή 19.30) στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Τηλέφωνο κρατήσεων 6945237722.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Βενετσάνος Μπαλόπουλος

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘ.: Μύλη Παπαβασιλείου

ΗΧΗΤΙΚΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Γιώργος Αγγελόπουλος

ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ: Μαρία Λυκούση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: Λεωνίδας Μακρής

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ: Θανάσης Πουλόπουλος

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Ιωάννα Μανέα, Έλενα Παναγοπούλου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: Αγγελική Πασσαρά

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΘ: Βανέσσα Αδαμοπούλου, Λούλα Αναγνωστοπούλου, Βίκυ Βορίλα, Ελένη Γιαννακοπούλου, Χρυσούλα Σιψά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Μύλη Παπαβασιλείου.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (αλφαβητικά ): Καίτη Αντώναρου, Λεωνίδας Βέλλης, Δημήτρης Καρακούσης, Μαρία Λαζάρου, Μαρία Λυκούση, Βίνα Μάλαμα, Νατάσσα Παπαδάκη, Ελένη Ρομπόγλου

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα