Σεμινάριο Ψυχολογίας από τον Καθηγητή Γιώργο Πασχαλίδη στην Καλαμάτα | 16 Νοεμβρίου, 17.30 στο GALAXY Hotel

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, Καθηγητής Ψυχολογίας (Ph.D.) του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type και μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο  στην Καλαμάτα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου  2018 και ώρα 5.30μμ, στο Ξενοδοχείο GALAXY (Κολοκοτρώνη 14, πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δρ. Γ. Πασχαλίδης έχει βραβευθεί  για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη με το ΙΧ (9ο) Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” του Πανεπιστημίου του Βατικανού και  από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας και του έχει απονεμηθεί το παράσημο «Vladimir Vernadsky II» από την  Ιδιωτική Ακαδημία Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης της Ρωσίας.

 

Στα σεμινάρια του καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη γνωρίζεις το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type το οποίο αποκωδικοποιεί και εξηγεί τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και τα συναισθήματα του κάθε τύπου, προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αυτογνωσίας, δηλαδή δίνει απαντήσεις στο ερώτημα “ποιος είμαι εγώ”  και βοηθάει  να αποκτήσεις ετερογνωσία, να κατανοήσεις δηλαδή πραγματικά ποιοι είναι οι γύρω σου και πώς μπορείς να συνυπάρξεις αρμονικά με αυτούς.

Το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis σου αποκαλύπτει τον πραγματικό σου εαυτό, εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τα λάθη, τις παγίδες και τις ακρότητες σου. Με εργαλείο τη γνώση της τυπολογίας μπορείς να φτιάξεις ένα δρόμο για τη ζωή χωρίς λακκούβες, να ζήσεις  μια ευτυχισμένη ζωή, προσπερνώντας τα προβλήματα, απολαμβάνοντας ψυχική και σωματική υγεία.

Πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Καθηγητή   www.georgepaschalidis.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

6944634272  κα.  Άντα

6932712229  κα. Αθανασία

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ