Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού του Enter Media Group με έπαθλο το 3ημερο στο Ilaeira Mountain Resort | Γυναίκα η τυχερή

Ο μεγάλος ταξιδιωτικός διαγωνισμός του Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV) με έπαθλο την τριήμερη διαμονή στο πεντάστερο βραβευμένο Ilaeira Mountain Resort στην Τόριζα Λακωνίας για δύο άτομα έληξε χτες τα μεσάνυχτα.

Σήμερα λοιπόν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού. Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων και από το Facebook και από το Instagram και από το τηλέφωνο, καθώς ο διαγωνισμός έτρεχε και τηλεφωνικά, αλλά και μέσω των social media των μέσων του Enter Media Group. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, μεγάλη τυχερή όμως και ΝΙΚΗΤΡΙΑ του διαγωνισμού αναδείχθηκε η κυρία ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΚΕΒΑΝΗ.  

Η μεγάλη τυχερή θα έχει την δυνατότητα μετά από συνεννόηση με το ξενοδοχείο να απολαύσει μαζί με ένα ακόμα άτομο που θα επιλέξει η ίδια, τρεις μέρες διαμονή στο πεντάστερο βραβευμένο Ilaeira Mountain Resort  στους πρόποδες του Ταυγέτου, στην Τόριζα Λακωνίας. Στην διαμονή της περιλαμβάνεται και πρωινό στον εξαιρετικό μπουφέ του ξενοδοχείου με παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα.

Το Enter Media Group θα ήθελε να ευχηθεί στην νικήτρια καλή διαμονή στο υπέροχο αυτό ξενοδοχείο και να είναι πάντα τυχερή. Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.gr και EnterMessinia TV γιατί έρχονται και άλλοι μεγάλοι διαγωνισμοί και πλούσια δώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ