Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκαν εχτές Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα. Ο κόσμος γέμισε το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου δείχνοντας έτσι την στήριξη στο έργο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. Οι υπεύθυνοι είχαν διοργανώσει μια πολύ ζεστή εκδήλωση αποτελούμενη από δύο σκέλη. Μία παράσταση θεάτρου σκιών Καραγκιόζη και πολύ τραγούδι και χορό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “η Πρωτοπορεία”.

Ο αγαπημένος Καραγκιόζης ζωντάνεψε και μας κάλεσε στο γάμο του να διασκεδάσουμε. Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος παρουσίασε τον αγαπημένο ήρωα σκιών να παντρεύεται σε μια διασκευή δική του και επιμέλεια της Ρούλας Πουλάκου ενθουσιάζοντας τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους καλεσμένους του.

Την σκυτάλη παρέλαβαν οι παιδικές και εφηβικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Λείκων “Η Πρωτοπορεία” με πολύ χορό και τραγούδι, ενώ στο τέλος όλοι έγιναν μια αγκαλιά και χόρεψαν μαζί.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση :
 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ