Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις στο κατάστημα CALDERA στην Καλαμάτα

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και το κατάστημα Caldera στην Καλαμάτα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν το στυλ και η άνεση συνδυασμένα με μια τεράστια γκάμα επιλογών στις καλύτερες τιμές το κατάστημα Cladera είναι η λύση.

Αυτή την περίοδο στο κατάστημα Caldera θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές και γυναικείες φόρμες για το σπίτι, αλλά και την βόλτα, πυτζάμες , ρόμπες, ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα με… εκπτώσεις ηφαίστειο!!! και σε απίστευτες προσφορές, με αποκορύφωμα την προσφορά 2+1. Αγοράζοντας δηλαδή δύο προϊόντα παίρνεις άλλο ένα δώρο.  

Μην χάνεις ευκαιρία και επισκέψου το κατάστημα Caldera Αριστομένους 83 για να κάνεις τις αγορές σου.

Με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 30 χρόνια η Caldera κάθε εποχή του χρόνου δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα, από τα εκλεκτότερα υφάσματα και στα πιο μοντέρνα σχέδια για όλους τους τύπους σώματος. Σκοπός της εταιρίας άλλωστε είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε προσιτές τιμές συνδυάζοντας τις ποιοτικές πρώτες ύλες με την άψογη ραφή.

Κατάστημα Καλαμάτας : Η εταιρία επιδιώκοντας άμεση επαφή με τους πελάτες της, επιλέγει την προώθηση των προϊόντων της μέσα από ένα συνεχώς εξελισσόμενο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων με την επωνυμία Caldera ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα  σε προσιτές τιμές. Στην αλυσίδα των καταστημάτων Caldera έχει προστεθεί εδώ και καιρό και το κατάστημα Καλαμάτας , Αριστομένους 83 , όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε έναν ωραίο και μοντέρνο χώρο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210-26700

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ