Κομμωτήριο 22 στην Καλαμάτα | Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στους ειδικούς

Τα όμορφα, λαμπερά, υγιή και περιποιημένα μαλλιά είναι ένα από τα ισχυρά όπλα μιας γυναίκας για να έχει αυτοπεποίθηση, να νιώθει επιθυμητή και να τραβά τα βλέμματα επάνω της σε κάθε περίσταση.

Αν λοιπόν κι εσύ αναζητάς τα καλύτερα χτενίσματα και κουρέματα, αν ψάχνεις τα καλύτερα προϊόντα στην βαφή και περιποίηση των μαλλιών σου , αν θες να ξεχωρίζεις και να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε εμπιστεύσου τους ειδικούς στο Κομμωτήριο 22 στην Καλαμάτα.

 

Η Δήμητρα Μαλαπάνη και η Χαρά Κουτσαιμάνη σε περιμένουν για να επιλέξετε μαζί το χρώμα , το κούρεμα και το χτένισμα που ταιριάζουν σε σένα, τον χαρακτήρα  και το στυλ σου. Με εμπειρία στο χώρο, γνωρίζοντας τις επιταγές της μόδας  και χρησιμοποιώντας πάντα προϊόντα άριστης ποιότητας  η Χαρά και η Δήμητρα θα σου προτείνουν τα καλύτερα και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Το Κομμωτήριο 22 είναι πλάι σου και για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής σου. Αν θες να εντυπωσιάσεις την ημέρα του γάμου σου, ή σε κάποια άλλη σημαντική στιγμή και να είσαι η πρωταγωνίστρια, τότε κλείσε ένα ραντεβού στο Κομμωτήριο 22 στην Καλαμάτα και άσε την Δήμητρα Μαλαπάνη και την Χαρά Κουτσαιμάνη και να σε κάνουν μοναδική, λαμπερή και ακόμα πιο όμορφη.

Στο Κομμωτήριο 22 θα βρείτε και ανδρικό κούρεμα, γιατί και οι άνδρες πρέπει να έχουν όμορφα και περιποιημένα μαλλιά, αλλά και παιδικό κούρεμα για τους μικρούς μας φίλους.

Κομμωτήριο 22 στην Καλαμάτα

Αιπύτου 22

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721 022727

Βρες το Κομμωτήριο 22 και στο Facebook

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ