Funky Buddha στην Καλαμάτα | Ένας χώρος beyond fashion

Funky Buddha είναι η φίρμα που μιλά πέρα από την μόδα. Απευθύνεται στον άντρα και την γυναίκα που λατρεύουν την ζωή, την μουσική , τις εικόνες, τα ταξίδια. Με μια καμπάνια που συνδυάζει urban στοιχεία με στοιχεία και χρώματα της φύσης και με εκπτώσεις που αγγίζουν το 40% η Funky Buddha σε μεταμορφώνει σε έναν fashion addict.

Aυτόν τον χειμώνα η καμπάνια της Funky Buddha μας μυεί σε μια σχέση με την φύση, το στοιχείο του νερού και την περιπλάνηση. Εντυπωσιακές βουκολικές εικόνες της χώρας μας μπλέκονται αρμονικά με μια σύγχρονη αισθητική. Casual with a twist αναφορές σε ένα περιβάλλον, όπου η μόδα συναντά την ομορφιά στην πιο αγνή μορφή της.

Ο άντρας της Funky Buddha αγαπάει την πόλη και τις εξορμήσεις στην φύση με την ίδια ένταση. Οι επιλογές του είναι άνετες φτιαγμένες από τα καλύτερα υλικά και στα καλύτερα σχέδια και χρώματα. Μοδάτα μπλουζάκια με τυπώματα, φούτερ και ζακέτες μπλέκονται με πουκάμισα παντελόνια και πιο κλασσικά κομμάτια της ανδρικής γκαρταρόμπας.

Αντίστοιχα η γυναίκα της Funky Buddha κρατά την πολύπλευρη προσωπικότητα της και την αναδεικνύει κάθε φορά με ένα διαφορετικό στύλ. Από θηλυκά φορέματα και πιο αυστηρές επιλογές κατάλληλες για το γραφείο. Πανωφόρια και πιο casual ντυσίματα για πιο άνετο και χαλαρό στυλ αναδεικνύονται με τα πρωτότυπα αξεσουάρ.

Στην Καλαμάτα μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της Funky Buddha , Αριστομένους 12 κι να βρείτε την τεράστια ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο , διώροφο, στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να βρείτε τα πάντα. Τζην παντελόνια, πλεχτά, μπουφάν, φούτερ, πουκάμισα, φορέματα, ζακέτες και ότι άλλο επιθυμείτε. Την περίοδο αυτή θα βρείτε και φοβερές προσφορές και εκπτώσεις εως και 40%.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2721 029105 

Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε και το e-shop της Funky Buddha για να βρείτε και να παραγγείλετε ότι θέλετε εύκολα και με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Funky Buddha στην Καλαμάτα… Για μια πιο fanky και πιο Buddha νότα στην ζωή και την ντουλάπα σας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ