Υλικά

½ μικρό κόκκινο κρεμμύδι
ψιλοκομμένο
8 μεσαίες ντομάτες κομμένες
σε κυβάκια
2-3 σκελίδες σκόρδο,
θρυμματισμένες
6-8 φύλλα φρέσκου βασιλικού
ψιλοκομμένα
30 ml βαλσάμικο ξίδι
Αλάτι-πιπέρι
60 ml ελαιόλαδο
1 μπαγκέτα κομμένη φέτες

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, το σκόρδο και τον βασιλικό, φροντίζοντας να μη σπάσουμε τις ντομάτες πάρα πολύ. Προσθέτουμε το βαλσάμικο ξίδι και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr