Το κοινό συνεχίζει να αποθεώνει τον Ηλία Βρεττό (pics)

Το κοινό συνεχίζει να αποθεώνει τον Ηλία Βρεττό που πραγματοποιεί με επιτυχία τις live εμφανίσεις του.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το κοινό αποθεώνει τον Ηλία Βρεττό στο TOKYO THEATER ATHENS.

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά, και αποδεικνύει πως η νυχτερινή ζωή της Αθήνας του… ανήκει και με το παραπάνω.

Οι θαμώνες δίνουν δυναμικό παρόν στο πιο in club της Αθήνας και η διασκέδαση κρατάει μέχρι το πρωί, με τον Ηλία Βρεττό να ερμηνεύει όλες τις γνωστές του επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα.

Κάθε Κυριακή, στο TOKYO THEATER ATHENS, γίνεται «παρέλαση» επωνύμων και φυσικά, ο Ηλίας Βρεττός, ως καλός οικοδεσπότης, τιμάει τους συναδέλφους του.

Αυτή την φορά, ο Βασίλης Δήμας, ο Νίκος Απέργης, η Μαρία Καρλάκη και ο Στράτος Καραλής, επέλεξαν να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα του Ηλία Βρεττού. Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην τους ανεβάσει στην σκηνή και να τους δώσει το μικρόφωνο. Εκείνοι, δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και το κοινό τους καταχειροκρότησε.

Τέλος, ο Ηλίας Βρεττός, κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο «Σωστό μου λάθος» από την Panik Platinum. Μια δισκογραφική δουλειά που θα ξεχωρίσει και θ’ αγαπηθεί από τους θαυμαστές του.

Το κοινό συνεχίζει να αποθεώνει τον Ηλία Βρεττό

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ