Ρένα Μόρφη FIX FACTORY | Παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή

Ρένα Μόρφη FIX FACTORY | Άλλοι την φωνάζουν Ρένα, άλλοι Σούλη, άλλοι σκέτο τραγουδίστρια των Ιμάμ. Πες την όπως θες – αρκεί να της χορέψεις!

Η Ρένα Μόρφη μετά τον δίσκο της με τίτλο “Σούλη Ανατολή” που κυκλοφόρησε από την Μinos Εmi / Universal και την -σε μίαν άλλη εποχή – πολυπλατινένια επιτυχία  “Όταν σου χορεύω”, θα εμφανιστεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο FIX FACTORY.

Έχοντας δώσει το μοναδικό της Greeklatin στίγμα , αυτή τη φορά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Όποιος έχει δει λάιβ την ζαργάνα του Παγασητικού ξέρει πως δεν υπάρχουν νερά που να αφήνει γαλήνια, ούτε άλλο ψάρι που να της μοιάζει.

Με πολύ πάθος και χωρίς καθόλου φόβο θα ταξιδέψουμε όπου ονειρευτήκαμε, σε εποχές και ωκεανούς, ερωτικές ιστορίες και μουσικές λυτρώσεις. Εν μέσω ηχογραφήσεων για τον δεύτερο  δίσκο θα ακούσουμε κυκλοφορημένα αλλά και ακυκλοφόρητα, τις διασκευές από κλασικές λαϊκές και λάτιν επιτυχίες που σφράγισε και καινούριες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, χωρίς καμία συστολή και λιτότητα, με πούλιες, στρας, φώτα και βελούδα.

Με έμπνευση από το παρελθόν και φόρα για το μέλλον, είμαστε ζωντανοί εδώ και τώρα και ζούμε τον μύθο μας, τουλάχιστον τα βράδια! Σ΄ αυτήν την “σόλο καριέρα” δεν είναι και τόσο σόλο, αφού μαζί της έχει μια μπάντα από διάσημους μουσικούς, όπως τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλ. κιθάρα, τον Αστέρη Παπασταματάκη στα πλήκτρα, τον Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά και τον Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς. Επί σκηνής πάντα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας

FIX FACTORY – 26ης Οκτωβρίου / Θεσσαλονίκη 546 27

ΤΗΛ. : 2310500670

Ακολουθούν οι τιμές των εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 14 ευρώ

Ώρα έναρξης : 22.30

Η Προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω Viva: https://www.viva.gr/tickets/music/fix-factory/i-rena-morfi-parousiazei-ti-souli-anatoli/

Ρένα Μόρφη FIX FACTORY | Παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ