Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προκαλεί ντόρο με τις συνεντεύξεις του είτε όταν βρίσκεται στο ρόλο του δημοσιογράφου είτε όταν είναι ο ίδιος ο συνεντευξιαζόμενος. Η είδηση είναι το «στοιχείο» του. Ο δημοσιογράφος αυτή τη φορά μίλησε στο ΟMEGA Κύπρου και στον Χρήστο Κωνσταντίνου για την τηλεόραση και το μικρόκοσμό της. Ανάμεσα σε όσα δήλωσε αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και στη συνεργασία τους, πριν δυο χρόνια στο Πρω1νό.

Ο Στέφανος εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια πως δεν πέρασε καλά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά μοιράζοντας όμως την ευθύνη τόσο στην ίδια όσο και σε εκείνον. Εξάλλου ποτέ δε φταίει μόνο ένας… «Με τη Φαίη συνεργάστηκα για πρώτη φορά πρόπερσι, στο “Πρωινό”. Δεν ήταν πολύ καλή χρονιά, δεν πέρασα καλά. Δε σημαίνει ότι φταίει η Φαίη αποκλειστικά, ήμουν κακός. Δεν ήμουν καλός τηλεοπτικά. Ευθύνεται η “αυλή” αλλά κυρίως εγώ!», είπε αρχικά.

«Ο ΑΝΤ1 είναι ιδιαίτερο μαγαζί. Δεν επιβιώνεις εύκολα, είναι “Βυζάντιο”. Προσπαθεί δύο χρόνια να βρει τα πατήματά του, αλλά δεν τα έχει βρει ακόμα. Τα νούμερα τα λένε, όχι εμείς. Κάνει προσπάθεια! Θα αργήσει να γίνει πρώτος, δεν ξέρω καν αν θα γίνει πρώτος ξανά», πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε, επίσης, πως πιστεύει ότι η Φαίη Σκορδά θα γινόταν πολύ καλύτερη αν «έσπαγε τα δεσμά» ενώ τόνισε πως τη θεωρεί πολύ «δυνατό χαρτί» για κάθε σταθμό. «Θεωρώ ότι η Φαίη θα ήταν ακόμα καλύτερη αν δεν ήταν εγκλωβισμένη στο “εγώ” της και αν δεν είχε τόσα πολλά χειροκροτήματα από την “αυλή” της. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο να βρεις Φαίη Σκορδά και θα δεις το καλοκαίρι που μας έρχεται ότι θα γίνει κακός χαμός για να μείνει η Φαίη στον ΑΝΤ1 και για το πόσα λεφτά θα πάρει αν θα πάει αλλού», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο