Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 27χρονο στο Μοσχάτο

Ένας 27χρονος καταγγέλλει πως βρέθηκε αντιμέτωπος στο Μοσχάτο με δύο άντρες, οι οποίοι του εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοίκαι ζήτησαν να του κάνουν έλεγχο για ναρκωτικά, όμως τελικά τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του, είδε ξαφνικά μπροστά του τα δυο άτομα να του κλείνουν το δρόμο και να του λένε να σταματήσει.

Εκείνος υποστηρίζει ότι έκανε ότι του είπαν και μόλις κατέβηκε από το Ι.Χ. του οι δυο άνδρες του έδειξαν μια ταυτότητα η οποία υποτίθεται ότι ήταν η αστυνομική τους. Μάλιστα, του είπαν ότι ο έλεγχος θα ήταν για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του νεαρού, οι δυο άνδρες άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις βρήκαν μια θήκη την άνοιξαν και του αρπάξαν όσα χρήματα βρήκαν εκεί. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και ο 27χρονος ειδοποίησε την άμεση δράση για να καταγγείλει το περιστατικό. 

Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή το περιστατικό και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν έχουν να κάνουν με κακοποιούς που προφασίζονται ότι είναι αστυνομικοί για να παγιδεύουν τα θύματα τους ή όχι. 

cnn

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ