Ο γιατρός Δον Ζουάν με τον γάμο μαϊμού είχε τέσσερις πλαστές ταυτότητες!

Ψάχνουν τώρα σε  δήμους και για άλλες ανυποψίαστες νύφες θύματα του 45χρονου, που είναι διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο

Χίλια πρόσωπα είχε τελικά ο ερωτύλος γιατρός που εξαπατούσε επί τέσσερα χρόνια τη σύζυγό του στην Κρήτη, αλλά και την ερωμένη του, με την οποία μάλιστα τέλεσε εν αγνοία της γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο Χαλκίδας. 

Ο 45χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος, διευθυντής σε κρατικό νοσοκομείο, που ενίοτε συστηνόταν και ως… μυστικός πράκτορας, δικαιούται αναμφίβολα «Οσκαρ απάτης»! 

Εκτός του ότι ζούσε διπλή ζωή, κατορθώνοντας να δουλεύει… ψιλό γαζί τη νόμιμη σύζυγο και τη… σύζυγο που είχε ταυτόχρονα από τον ψεύτικο γάμο, χρησιμοποιούσε τέσσερις πλαστές ταυτότητες, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχει «παντρευτεί» και άλλες γυναίκες σε διάφορα μέρη της χώρας! 

Ο γιατρός «Δον Ζουάν» είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό χθες, ήταν και αναπληρωτής καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Ωστόσο, η καλή φήμη του δεν τον εμπόδιζε να παίζει διαφορετικούς ρόλους, όπως εκείνον του μυστικού πράκτορα, και να διατηρεί έναν κύκλο έμπιστων ατόμων που τον βοηθούσαν να έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι πειστικός και να περνά απαρατήρητος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ