Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και έζησε να μοιραστεί την ιστορία του. Βίντεο

Κάθε χρόνο στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Kevin Amundson διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι, αν και δεν είναι τα γενέθλιά του.

Είναι η μεγάλη «θαυματουργή μέρα», όπως τη λέει, καθώς μια τέτοια μέρα πριν από 4 χρόνια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Οι γιατροί του έδιναν πιθανότητες επιβίωσης στο 50%, ενώ ταυτοχρόνως ήταν σίγουροι πως αν τα κατάφερνε τελικά, θα εμφάνιζε ανεπανόρθωτα προβλήματα στην κίνηση και την ομιλία του.

Ο Kevin έβαλε όμως σε όλους τα γυαλιά, καθώς όχι μόνο επιβίωσε, αλλά έμαθε να περπατά και να μιλά από την αρχή! Μόνο μια ουλή θυμίζει πια την τραγική του περιπέτεια, άντε και αυτή η διάγνωση για κατάθλιψη.

Ο 24χρονος από τη Μινεσότα των ΗΠΑ είναι σήμερα πιο αισιόδοξος από ποτέ και οι εποχές που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης είναι για τα καλά παρελθόν.

Δεν χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε καμιά διορθωτική επέμβαση (εκτός από τις πλαστικές φυσικά) και παρά το γεγονός ότι δεν έχει επανέλθει στο 100%, βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό στόχο. Απώλεσε όμως οριστικά την αίσθηση της οσμής, ενώ η ακοή και η μνήμη του συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα…

newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ