Τιμητικό ιατρικό συμπόσιο στην Αθήνα με εκπροσώπηση και της Τριφυλίας

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΗ στην τιμητική πρόσκληση της  Ελένης Χόβρη επικεφαλής των Med-Professionals,  η γιατρός Βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη, συμμετείχε στο Επιστημονικό Συμπόσιο το οποίο διοργάνωσαν στο ξενοδοχείο Electra Palace, το απόγευμα της 5ης Νοεμβρίου. Το Συμπόσιο αυτό διοργανώθηκε από τους Med-Professionals, θέλοντας να τιμήσουν την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, όπως και  την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών Υγείας από επιστήμονες ιατρούς και φορείς Υγείας, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μεταξύ των 25 που έλαβαν τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στην Επιστήμη, την Ιατρική Καινοτομία και τον Τουρισμό  Υγείας και Ευεξίας, ήταν και η γιατρός Βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη. Στην παρέμβασή της αναφέρθηκε στην επιστημονική της πορεία και στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας  Υγείας που προσφέρει μαζί με όλη την ομάδα εργασίας  το Εργαστήριο της. Επίσης, τόνισε ότι ως εθελόντρια αγωνίζεται για τον Ελληνικό Τουρισμό Υγείας Διεθνώς(Αυστραλία-Λος Άντζελες) και συνεχώς στην Ελλάδα (Κως – Αθήνα και αλλού). Αναφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την Μονάδα  Τεχνητού Νεφρού που διαθέτει, καθώς και στους υπόλοιπους Φορείς Υγείας της περιοχής.

papadopoylos-periklhsΑπηύθυνε  προσκλητήριο  σε όλους, να επισκεφτούν  την Μεσσηνία και ειδικότερα την Τριφυλία, ως ιδανικό και ασφαλή προορισμό. Κατά την διάρκεια της ομιλίας της,  αλλά και κατά διαστήματα, προβαλλόταν video  με τις ομορφιές τις Τριφυλίας, τους Αρχαιολογικούς Χώρους, τους χώρους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, τις Παραλίες και τις Ξενοδοχειακές Υποδομές.  Στο συμπόσιο αυτό, μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και ο αστροφυσικός καταγόμενος από τη Μεσσηνία Περικλής Παπαδόπουλος, την τιμητική πλακέτα του οποίου  παρέλαβε ο γιος του, ο οποίος ήρθε για τον σκοπό αυτό από την Αμερική. Σε κλίμα υψηλού επιπέδου, έγινε ανταλλαγή απόψεων και γνωστοποιήθηκαν καινοτόμες υπηρεσίες Υγείας που τιμούν τους Έλληνες γιατρούς και προβάλουν την Ελλάδα διεθνώς.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα