Επίκεντρο του γιορτασμού στη Μεσσηνία η 120ΠΕΑ – Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον Προστάτη της

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ χθες οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα.

ΣΗΜΕΡΑ
Το σημερινό πρόγραμμα εορτασμών περιλαμβάνει:

– Σήμερα στις 12.15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός και δοξολογία στο Α/Δ.

– Στις 1.10 μ.μ. στην 120 ΠΕΑ θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους Τα-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
Αύριο Παρασκευή 9 και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στην 120 ΠΕΑ, θα  πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους Τα-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και την συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 52 + Αdv, εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2 και Τ-6 και Ελικόπτερο Έρευνας -Διάσωσης ΑΒ – 205.

Η Πτέρυγα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:  Σήμερα, από 1.30 έως 5 μ.μ. και την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου από  9 π.μ. έως 5 μ.μ.

*Οι επιδείξεις, κατά περίπτωση, ενδέχεται να αλλάξουν ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα