Βοηθάμε όλοι τον 8χρονο Μανώλη για να γίνει καλά

Ένας μικρός μας φίλος δίνει την δική του μάχη και μας θέλει όλους σύμμαχους του. Ο οκτάχρονος  Μανώλης πάσχει από σοβαρή φάρμακο ανθεκτική επιληψία λόγω μιας μεγάλης  κύστης στον εγκέφαλο.

Μετά από πολλές φαρμακευτικές αγωγές, που δεν τον κάλυψαν, αποφασίστηκε πως πρέπει να χειρουργηθεί, καθώς φαίνεται οτι η επέμβαση είναι η μόνη λύση για να μην χειροτερέψει η επιληψία και να μην φτάσει σε πολύ άσχημο βαθμό.

Η οικογένεια του μικρού Μανώλη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης. Για τον λόγο αυτό ανοίχθηκε ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, όπου ο καθένας, εάν το επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει καταθέτοντας όποιο ποσό θέλει, ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο για την επέμβαση του Μανώλη χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 12.000 ευρώ.

Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα στα ονόματα

-Κατσιμαγκλής Εμμανουήλ, Ηλίας 

-Αλοίμονου Παναγιώτα, Ευάγγελος 

-Κατσιμαγκλής Ηλίας, Περικλής

και είναι ο: GR7101107880000078800627909 

 

Η ιστορία του μικρού Μανώλη δημοσιοποιήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα μέσα από ανάρτηση που έκανε η μητέρα του. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με την οικογένεια του, διασταυρώσαμε και επιβεβαιώσαμε τις πληροφορίες και πήραμε την άδεια να δημοσιοποιήσουμε την ιστορία του Μανώλη και την έκκληση της οικογένειας με το παρόν άρθρο.

Ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε, με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας, τον μικρό Μανώλη και ας σταθούμε σύμμαχοι στην μάχη που δίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ