Το μυστήριο ύπαρξης της μικρής τσεπούλας μέσα στην μεγάλη τσέπη του τζιν λύθηκε

Είναι μια απορία που έχει περάσει από το μυαλό όλων και δικαίως, γιατί δεν βρίσκαμε μια φυσιολογική απάντηση. Ο λόγος για την περιβόητη μικρή τσεπούλα, που βρίσκεται στην δεξιά τσέπη του τζίν. Μην μου πεις οτι εσύ δεν έχεις αναρωτηθεί τι κάνει εκεί πέρα; Αν ρίξεις μία ματιά  και τώρα στο τζιν σου, θα την δεις εκεί.

Οι περισσότεροι νομίζουν μέχρι και σήμερα πως είναι για τα κέρματα, αλλά η αλήθεια είναι πως αν πετάξεις κέρμα εκεί μέσα θα δυσκολευτείς πολύ να το βγάλεις. Άλλοι το θεωρούσαν μια  στυλιστική βλακεία και την αγνοούσαν. Τελικά η απάντηση σε αυτό το σημαντικό ερώτημα δόθηκε και βρίσκεται… στους καουμπόηδες.

Όχι δεν άκουσες, ούτε διάβασες λάθος. Στους καουμπόηδες βρίσκεται. Συγκεκριμένα η μικρή τσέπη είναι ένα  τιμής ένεκεν για τα πρώτα τζιν που κατασκευάστηκαν για τους γελαδάρηδες της Άγριας Δύσης και προοριζόταν για τα ρολόγια τσέπης της εποχής. Τα κρατούσαν ασφαλή από την σκόνη και από τα γδαρσίματα με τα νομίσματα της τσέπης. Μπορεί να μην υπάρχουν πια, αλλά η τσεπούλα έμεινε.

Δες το βίντεο και θα σου λυθούν οι απορίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ