Το HOUSE by PHAOS άνοιξε επίσημα τις πόρτες του

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πολυχώρου επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “House by Phaos” στην Καλαμάτα και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, για να ευχηθεί καλή λειτουργία στους υπεύθυνους του πολυχώρου, να γνωρίσει από κοντά τις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθεί για τα σχέδια και τα projects που ήδη τρέχουν, αλλά και για όσα η δυνατή ομάδα του “House by Phaos” έχει ετοιμάσει και σχεδιάζει για το μέλλον. 

Τόσο το εσωτερικό του κτηρίου, όσο και ο δρόμος έξω γέμισε με κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν και στελέχη της πολιτειακής αρχής, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής εξουσίας.   

Να πούμε οτι ο πολυχώρος επιχειρηματικότητας και πολιτισμού House by Phaos”  έχει ξεκινήσει την λειτουργία του από τις 12 Σεπτεμβρίου. Δημιουργήθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος”, όπως σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της, “για να αποτελέσει σημείο αναφοράς του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας, νέας & κοινωνικής επιχειρηματικότητας και πολιτισμού της Καλαμάτας.”

Πρόκειται για έναν χώρο 190 τμ, προσβάσιμο σε ΑμεΑ, στεγαζόμενο στο ισόγειο διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα. Παρέχει χώρους γραφείων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες open space, χώρο εκδηλώσεων και συμβουλίων, χωρίς δεσμεύσεις για νέους επαγγελματίες, μικρομεσαίες και επιχειρήσεις,Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, startups και ομάδες πολιτισμού.

Διαθέτει ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον όχι μόνο για επιχειρηματίες της Καλαμάτας, αλλά και για επαγγελματίες ή εταιρείες οι οποίες βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή του εξωτερικού και επιζητούν φορολογική έδρα ή υποκατάστημα στην πόλη μας.

Eίναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο για τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα και είτε επιζητούν να συνδέονται με άλλες καινοτόμες επιχειρηματικές ομάδες ή νέους επαγγελματίες, είτε να χρησιμοποιούν το γραφείο τους για περιορισμένες ώρες την ημέρα.

Στόχος της ομάδας της Phaos Κοιν.Σ.Επείναι η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εκκόλαψη νέων ιδεών,  επιχειρηματικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών και συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο:

Connect – Create – Collaborate

το οποίο εκφράζει την επιδίωξη για διεύρυνση της πρόσβασης στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας.

Ώρες λειτουργίας 09.00-21.00

Tηλ επικ: 2721094000

Email: phaosorg@gmail.com

https://www.phaosorg.gr

https://www.facebook.com/phaos.kalamata

Φωτογραφίες από τα  εγκαίνια 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ