O Παναγιώτης Μπουραντώνης μιλά στον Έμφασις 91.8 fm για την πρόκριση του στο “The Voice of Greece”

Άρωμα Μεσσηνίας και Καλαμάτας έχει το φετινό “Τhe Voice of Greece” στον ΣΚΑΙ. Εχτές απολαύσαμε στους δέκτες μας τον Καλαματιανό τραγουδιστή Παναγιώτη Μπουραντώνη, ο οποίος κατάφερε να παρακινήσει με την ερμηνεία του τον Πάνο Μουζουράκη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον Κωστή Μαραβέγια, να γυρίσουν την καρέκλα και να τον εντάξουν στο παιχνίδι για τα καλά! Ο ίδιος μετά από την γνωστή διεκδίκηση αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, όταν είδε την καρέκλα του Πάνου να γυρνά.

Ο Παναγιώτης ερμήνευσε το τραγούδι “Σπασμένο καράβι” με εξαιρετικό τρόπο, ήταν ψύχραιμος πάνω στη σκηνή και σίγουρος για τις φωνητικές του δυνατότητες, αφού τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει πολύ κι έχει εξελιχθεί, ενώ μετά την εμφάνιση του άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας για τον τόνο και την έκταση της φωνής του. Να τονίσουμε οτι ο Παναγιώτης εμφανίσθηκε με πυρετό. Το γερό κρύωμα όμως δεν τον απέτρεψε από το να ανέβει στην σκηνή και να κάνει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Επόμενο στάδιο λοιπόν είναι οι περιβόητες μάχες.  Ο μεγάλος νικητής του τάλεντ σόου θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos Emi Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα είναι αυτοκίνητο γνωστής μάρκας.

Σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Μπουραντώνης θα είναι καλεσμένος στον Έμφασις 91.8 fm και την εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη για να μιλήσει για την εμφάνιση και την πρόκριση του.

Δείτε την εμφάνιση του Παναγιώτη Μπουραντώνη

Δείτε την συνέντευξη του Παναγιώτη στον Έμφασις 91.8 fm

Gepostet von Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8 am Donnerstag, 18. Oktober 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ