Νέος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Εnter Media Group και το πεντάστερο Ilaeira Mountain Resort

Ο νέος μεγάλος ταξιδιωτικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του Enter  Media  Group (Έμφασις 91.8 fm Life fm 88Enermessinia.grEntermessinia TV ) είναι γεγονός. Αυτή τη φορά ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα μαγευτικό τριήμερο για δύο άτομα με πρωινό στο πεντάστερο βραβευμένο ξενοδοχείο Ilaeira Mountain Resort στην περιοχή Τόριζα Λακωνίας στους πρόποδες του Ταυγέτου.

Για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό μπορείς να καλείς και να αφήνεις τα στοιχεία σου στο 27210-91704 καθημερινά σε όλες τις εκπομπές των ραδιοφωνικών μέσων του Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88).

*Aν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να είσαι ο μεγάλος τυχερός κάνε Like & share τον διαγωνισμό στο προφίλ σου στο facebook

 

Γνώρισε το Ilaeira Mountain Resort : Στις παρυφές του Ταϋγέτου, σε μία κατάφυτη από έλατα πλαγιά, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής βρίσκεται το πολυτελές και βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων Ilaeira Mountain Resort . Εκεί ο επισκέπτης  μπορεί να χαλαρώσει με τους ήχους του δάσους, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Το Ιλάειρα καταλαμβάνει 20 στρέμματα ορεινής πλαγιάς και χαίρει μίας εκθαμβωτικής θέας στο Λακωνικό κάμπο δημιουργώντας ένα υπέροχο φυσικό μπαλκόνι, ενώ απέχει μόλις 15 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Σπάρτης.

Σουίτες , αλλά και μικρές βίλλες με πολλές παροχές είναι στην διάθεση του επισκέπτη για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί απολαμβάνοντας το φυσικό περιβάλλον. Ανεξερεύνητες διαδρομές, μικρά γραφικά χωριουδάκια, μονοπάτια που ακολουθούν τις διαδρομές ποταμών, βυζαντινά εκκλησάκια και πέτρινα αιωνόβια γεφύρια είναι έτοιμα να μοιραστούν μαζί σας τις πιο απίθανες ιστορίες.  Όποιος, και αν είναι ο σκοπός του ταξιδιού σας, χαλάρωση ή περιπέτεια, εξερεύνηση ή απόλαυση του καταπράσινου τοπίου, το resort αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές στις πλαγιές του βουνού, πολιτιστικές εκδρομές και εκδηλώσεις ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η υπέροχη Βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά και πολλές εξορμήσεις στο κοντινό Γύθειο, τη Μάνη, τη Μονεμβάσια είναι κάποιες από τις πολλές ομορφιές που προσφέρει η μαγική Πελοπόννησος.

To Ilaeira Mountain Resort είναι ένα βραβευμένο ξενοδοχείο, 6ο στην κατηγορία του παγκοσμίως και έχει βαθμολογηθεί με 9,6 από τους ίδιους τους επισκέπτες και τους ειδικούς. Αυτός ο πολυτελής χώρος σας περιμένει να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Για να πάρετε μια γεύση μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Ilaeira Mountain Resort πληκτρολογώντας www.ilaeira-resort.gr

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia.grEntermessinia TV 

Περισσότερες φωτογραφίες από το Ilaeira Mountain Resort :

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ