Ευχάριστα νέα για τον 8χρονο Μανώλη | Συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για την επέμβαση του

Ευχάριστα τα νέα για τον 8χρονο Μανώλη και την οικογένεια του. Το ποσό που απαιτούνταν για την επέμβαση του, το οποίο ανέρχεται στις 12.000 ευρώ συγκεντρώθηκε. Σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας του στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα μεγάλο μέρος του ποσού συγκεντρώθηκε χάρις την έγκαιρη προσέλευση πολλών συμπολιτών μας και όχι μόνο, που κατέθεσαν όσα χρήματα μπορούσε ο καθένας στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα συμπληρωθεί από έναν γνωστό σύλλογο που αγαπά τα παιδιά μετά από επικοινωνία του προέδρου του με την μητέρα του Μανώλη.

Η ανάρτηση της μητέρας είναι η ακόλουθη:

Να θυμίσουμε οτι ο οκτάχρονος  Μανώλης πάσχει από σοβαρή φάρμακο ανθεκτική επιληψία λόγω μιας μεγάλης  κύστης στον εγκέφαλο. Μετά από πολλές φαρμακευτικές αγωγές, που δεν τον κάλυψαν,  αποφασίστηκε πως πρέπει να χειρουργηθεί, καθώς φαίνεται οτι η επέμβαση είναι η μόνη λύση για να μην χειροτερέψει η επιληψία και να μην φτάσει σε πολύ άσχημο βαθμό.

Η οικογένεια του μικρού Μανώλη δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης. Για τον λόγο αυτό ανοίχθηκε ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, όπου ο καθένας, μπορούσε να βοηθήσει καταθέτοντας όποιο ποσό ήθελε, ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο για την επέμβαση του Μανώλη χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 12.000 ευρώ.

Ο στόχος επετεύχθη, καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα- η ιστορία του μικρού Μανώλη δημοσιοποιήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα μέσα από ανάρτηση που έκανε η μητέρα του- πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να καταθέσουν όσα μπορούσαν στον λογαριασμό αποδεικνύοντας οτι η ανθρωπιά δεν χάθηκε. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους συνανθρώπους μας που βοήθησαν, όπως μπορούσαν ο καθένας.

Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι, που μέσω της δημοσιοποίησης της ιστορίας του Μανώλη από τα μέσα μας, κατόπιν επικοινωνίας με την οικογένεια του, βοηθήσαμε στην επίτευξη του στόχου. Ας ευχηθούμε τώρα η επέμβαση να έχει επιτυχή έκβαση και αυτή η περιπέτεια να τελειώσει αίσια για τον μικρό μαχητή και την οικογένεια του.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ