Εγκαίνια Πολυχώρου “House by Phaos” | Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 20.30

Εδώ και λίγο καιρό στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην οδό Σφακτηρίας 18 έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί ο πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”. Δημιουργός του, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Φάος» και στόχος να αποτελέσει σημείο αναφοράς του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας, νέας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας και πολιτισμού της Καλαμάτας.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 20.30 ο πολυχώρος “House by Phaos” ανοίγει και επισήμως τις πόρτες του για το κοινό της Καλαμάτας πραγματοποιώντας τα εγκαίνια του και καλεί όλους τους Καλαματιανούς να δώσουν το παρών, να γνωρίσουν τον χώρο και τα άτομα της “Φάος” και να ενημερωθούν για την λειτουργία και τους στόχους.

Λίγα λόγια για το “House by Phaos” : Πρόκειται για έναν ζεστό και μοντέρνο χώρο 190 τ.μ., προσβάσιμο σε ΑμεΑ, στεγαζόμενο στο ισόγειο διατηρητέου κτηρίου επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα. Παρέχει χώρους γραφείων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες open space, χώρο εκδηλώσεων και συμβουλίων, χωρίς δεσμεύσεις για νέους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, startups και ομάδες πολιτισμού.

Ο επισκέπτης θα διαπιστώσει οτι πρόκειται για ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον, όχι μόνο για επιχειρηματίες της Καλαμάτας, αλλά και για επαγγελματίες ή εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή του εξωτερικού και επιζητούν φορολογική έδρα ή υποκατάστημα στην πόλη μας.
Είναι ακόμη ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο για τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα και επιζητούν είτε να συνδέονται με άλλες καινοτόμες επιχειρηματικές ομάδες ή νέους επαγγελματίες είτε να χρησιμοποιούν το γραφείο τους για περιορισμένες ώρες την ημέρα.

Στόχος της ομάδας της Phaos Κοιν.Σ.Επ. είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εκκόλαψη νέων ιδεών,  επιχειρηματικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών και  συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: Connect – Create – Collaborate, το οποίο εκφράζει την επιδίωξη για διεύρυνση της πρόσβασης στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας.

Σφακτηρίας 18

Ώρες λειτουργίας: 9.00-21.00 
Tηλ επικ: 2721094000
Email: phaosorg@gmail.com
https://www.phaosorg.gr
https://www.facebook.com/phaos.kalamata

Φωτογραφίες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ