9ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός | Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 διοργανώνει μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Στην Καλαμάτα  η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο café ACCORDO στην Κεντρική Πλατεία. Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!
Ώρα προσέλευσης: 11.00

Ώρα καταμέτρησης: 12.00

Ώρα λήξης: 14:00

 Είσοδος ελεύθερη

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7 Αυγούστου.

 

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για ένατη συνεχόμενη χρονιά , μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

Γίνεται λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, συζύγους και λοιπούς φίλους και συγγενείς, να έρθουν για να ενημερωθούν , να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν !!!

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8 fmLife fm 88Entermessinia.grEntermessinia TV 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ