Σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη η Χριστίνα Παπαδέλη στο My Style Rocks μετά από ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη.

«Η οικογένειά σου είναι εδώ; (στην Ελλάδα;)», ρώτησε ο σχεδιαστής μόδας με την εκρηκτική παίκτρια να απαντά πως ήταν εφτά αδέλφια αλλά έχει χάσει έναν αδελφό. Τρία παιδιά μένουν στην Ελλάδα και τρία στο Λονδίνο ενώ η μητέρα της πηγαινοέρχεται.

«Είμαστε εφτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια, τρία αγόρια. Έχω χάσει τον ένα αδελφό μου. Τα κορίτσια μένουν στο Λονδίνο και εγώ με τα δυο αγόρια στην Ελλάδα. Η μαμά μου πηγαινοέρχεται κάποιους μήνες είναι εδώ κάποιους στο Λονδίνο και κάποιους πηγαίνει στην Αίγυπτο να δει τη μεγάλη οικογένεια που έχουμε εκεί. Εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα», είπε αρχικά. Οι κριτές όμως ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της και τότε η Χριστίνα εξιστόρησε την ιστορία της.

«Η μαμά μου όταν ήταν μικρή, γύρω στα 18, ζούσε στο Σουδάν. Εκεί γνώρισε τον Παπαδέλη ο οποίος είναι Έλληνας από τη Μυτιλήνη, από το Πλωμάρι. Εκεί, έμεινε έγκυος και έκανε τα έξι παιδιά. Ο Παπαδέλης ήταν καπετάνιος. Μετά χώρισαν και η μαμά μου ερωτεύτηκε το γείτονα. Ο γείτονας είναι ο κανονικός μου μπαμπάς, είναι από το Σουδάν και λέγεται Αμπντέλ Καρίμ. Χώρισε όμως με τον Αμπντέλ Καρίμ και γύρισε στον Παπαδέλη. Ο Παπαδέλης τη συγχώρησε με μόνη προϋπόθεση να πάρουν τα έξι παιδιά και εμένα που ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου και να έρθουν στην Ελλάδα. Γι΄αυτό τα αδέλφια μου γεννήθηκαν στο Σουδάν και εγώ στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε η παίκτρια του My Style Rocks αφήνοντας άφωνους τους κριτές.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί αφού η Χριστίνα Παπαδέλη αποκάλυψε πως το κανονικό της όνομα είναι Χούντα Αμπντέλ Καρίμ καθώς και ότι το βιολογικό της πατέρα δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα