Τιμητική βράβευση του Εργαστηριού Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου
Το «Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας» του ΤΕΙ Πελοποννήσου βραβεύτηκε με το «Τιμητικό Βραβείο 2018» στην τελετή απονομής «Βραβεία Ποιότητας 2018» του περιοδικού «Γαστρονόμος» της εφημερίδας «Η Καθημερινή».
Το βραβείο απονεμήθηκε στο διευθυντή του Εργαστήριου, αναπληρωτή καθηγητή Βασίλη Δημόπουλο, και στην υπεύθυνη Ποιότητας και Επικοινωνίας του Εργαστηρίου, Ιωάννα Μηλιώνη, ως αναγνώριση της πρωτοβουλίας ίδρυσης και του έργου του Εργαστηρίου. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθηνά την περασμένη Δευτέρα, παρουσία του πρύτανη του ΤΕΙ Πελοποννήσου Ιωάν. Καπόλου, των αντιπρυτάνεων Γεωργ. Σταθά, Ευστρ. Γεωργόπουλου και Δημ. Πετρόπουλου καθώς και του πρόεδρου του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων Αθαν. Παπαγεωργίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και μέλη της Ομάδας του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας.