Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η ιστορία ξεκίνησε το 2016 αλλά δυο χρόνια μετά αναζωπυρώθηκε με αφορμή όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για το bullying.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά τις κατηγορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρω1νό, έγραψε ένα κείμενο στα social media για να πει τη δική του αλήθεια για όλα όσα είχαν συμβεί ανάμεσά τους την εποχή που εργαζόντουσαν στο Mega.

Η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί και από την Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day.

Ο ηθοποιός όμως δεν άφησε τίποτα αναπάντητο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για να καταθέσει ξανά την άποψή του και να αναφερθεί σε ακόμα πιο συγκεκριμένα γεγονότα αλλά και να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μιλήσει τη δεδομένη στιγμή.

«Νιώθω ότι την Κυριακή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» μίλησα σωστά. Νιώθω ότι εδώ και χρόνια προσπαθώ να μιλώ σωστά, είτε γράφω κάποια σειρά, είτε τοποθετούμαι δημόσια. Τώρα είμαι πιο μεγάλος και πιο μαχητικός στο να εκφράσω κάποια πράγματα. Η Ελλάδα, αλλά και η τηλεόραση είναι σε μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν χειροτερέψει πολύ τα πράγματα γι’ αυτό πρέπει ίσως να φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά…», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Την ιστορία αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη λέει από το 2016. Όταν για πρώτη φορά μίλησε γι αυτή την ιστορία  στο Spata live (αυτή η ιστορία) ήταν φουσκωμένη. Το έκανε και δεύτερη φορά στο Late Night και το έκανε και τρίτη φορά. Σκέφτηκα να τοποθετηθώ, αλλά δεν το έκανα. Η τρίτη φορά ήταν και η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα έγραψα στις αναρτήσεις μου στο Instagram. Έστειλα και στον Δημήτρη το μήνυμα που είχα στείλει στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού… Η τηλεόραση δε φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κινδύνεψε να χάσει ποτέ τη δουλειά του από εμένα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε ακριβώς πώς ενημερώθηκε για την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying, εκείνη την ημέρα, για τον καλεσμένο του Δημήτρη Ουγγαρέζου αλλά και σε ποιους έστειλε μήνυμα και τι ακριβώς τους έγραφε.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να μιλήσει και για την Τίνα Μεσσαροπούλου διαψεύδοντας όλα όσα η ίδια δήλωσε σήμερα το πρωί. Ο ηθοποιός είπε πως η τηλεκριτικός είχε αναφερθεί ονομαστικά σε εκείνον σε μια παλαιότερη δήλωσή της και πως δεν τον αγγίζει ιδιαίτερα γιατί δεν την εκτιμά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για εμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός με το λιγότερο ταλέντο», είπε μεταξύ άλλων. Όσο για το τηλεφώνημα που έγινε την Κυριακή το βράδυ, μετά τη συνέντευξη της τηλεκριτικού στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Καπουτζίδης επιβεβαίωσε ότι αντάλλαξαν λόγια και πως φώναζε. Όσο για τις ύβρεις, αποκάλυψε «μιλήσαμε στο τηλέφωνο και της είπα ότι έχει μαυρίλα μέσα της».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης τέλος πρόσθεσε πως δε θα κινηθεί νομικά γιατί δεν τον αφορά η χρηματική αποζημίωση του αρκεί η αγάπη και η συμπαράσταση του κόσμου που είναι μεγάλη.

Για το συμβάν τοποθετήθηκε και ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Άρα αυτά που λέει ο φίλος μας ο Δημήτρης, νομίζω ότι τον αφήνουν λίγο εκτεθειμένο. Επιπλέον, είναι τουλάχιστον ατυχές και τελείως λάθος στιγμή, πιθανές προσωπικές τριβές ή κόντρες που έχουν συμβεί στο παρελθόν για οποιονδήποτε λόγο, να βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας ως αφορμή μια τέτοια στάση την οποία κάθε άνθρωπος οφείλει να επικροτήσει. Δημήτρη θα έπρεπε να βρεις έναν άλλον τρόπο να επιλύσεις τις διαφορές σου με τον Γιώργο».

Ποια η άποψη της Κατερίνας Καραβάτου;

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους παρουσιαστές στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»