Ρόδος: Συνελήφθη 35χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού Ρόδου ένας 35χρονος κάτοικος του νησιού, κατηγορούμενος για το βιασμό 16χρονης Αγγλίδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή».

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε χθες η ανήλικη αλλοδαπή σε βάρος του 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η 16χρονη δήλωσε, πως είναι στο νησί για διακοπές μαζί με τους γονείς της και γνώρισε τον 35χρονο σε ένα από τα καταστήματα που επισκέπτονταν. Χθες τα ξημερώματα ο 35χρονος πήγαινε για δουλειά σε άλλο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και ρώτησε την 16χρονη, αν ήθελε να τον ακολουθήσει. Εκείνη δέχτηκε, αλλά τα ξημερώματα η αλλοδαπή ισχυρίζεται, ότι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα του 35χρονου, όπου την βίασε.

Μετά την καταγγελία της 16χρονης Αγγλίδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 35χρονος αρνείται όσα του καταλογίζονται και παραδέχεται, ότι έκανε έρωτα με την αλλοδαπή κοπέλα και ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ