Ποινή κάθειρξης 30 ετών για τον «δράκο με το φλάουτο»

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τον καθηγητή της μουσικής ο οποίος καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών (εκτιτέα τα 25 έτη) και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ (από την οποία θα εκτίσει 25 χρόνια) για κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση μαθήτριων του.

Ο μουσικός μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οδηγείται στη φυλακή για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Κατά πλειοψηφία δικαστές και ένορκοι (μειοψήφισε ένας) αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευση της ήταν καταπέλτης κατά του φλαουτίστα λέγοντας: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

 

newsit

Σχολιάστε το άρθρο:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ