Πέθαναν δύο ξαδέρφια μέσα σε λίγες ημέρες. O ένας σε τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα

Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, όπου σημειώθηκε άλλη μια τραγωδία με θύματα δύο 29χρονους, μια γυναίκα κι έναν άνδρα. Όπως έγραψε το thebest.gr σήμερα στις 5:30 περίπου τα ξημερώματα ένας 29χρονος Έλληνας και μια 29χρονη Ελληνίδα έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Στο όχημα επέβαιναν επίσης μια 23χρονη και ένας 30χρονος, οι οποίοι βγήκαν μόνοι τους από το αυτοκίνητο και είναι ελαφρά τραυματίες.

Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται. Το θύμα του σημερινού δυστυχήματος είναι πρώτος ξάδερφος, σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news .gr  του αδικοχαμένου Χρήστου Κάκου που σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα από ηλεκτροπληξία… Για άλλη μια φορά το Νεοχώρι χτυπιέται σκληρά από την μοίρα χάνοντας νέους ανθρώπους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σήμερα τα ξημερώματα στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο  όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα δυο γυναίκες και δυο άνδρες έπεσε σε αρδευτικό αύλακα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δυο 29χρονων (άνδρας – γυναίκα).

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και της συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

thebest

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ