Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος» και απόλαυσε το έργο. Ωστόσο βγαίνοντας ξαφνιάστηκε από τους δημοσιογράφους που μπήκαν κατευθείαν στο… «ψητό».

Συγκεκριμένα της ζήτησαν να μιλήσει για το Γιώργο Καπουτζίδη μετά από όσα ανέφερε στον αέρα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

«Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθω φορά ότι πρέπει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος. Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018. Νομίζω ότι γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Είπε ο Γιώργος και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα., Το ότι το έκανε του βγάζω το καπέλο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το απόσπασμα.