H Μαρία Μπακοδήμου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Κουζίνα» στο θέατρο Αποθήκη. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να μάθει αν ισχύει η δήλωση που είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο πρώην σύζυγός της για το γάμο τους.

Συγκεκριμένα ο κύριος Αργυρόπουλος είχε αναφέρει στο My Style Rocks «Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία «Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο». Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Έγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά φυσικά γύρισα γιατί την αγαπούσα»

Όταν η παρουσιάστρια άκουσε την ερώτηση αρχικά γέλασε και στη συνέχεια ανέφερε « Το βρίσκω πάρα πολύ λογικό. Εγώ δεν έχω αδερφό για να γίνει κάποιος Μπακοδήμος, και εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος και τσακωθήκαμε για μια ακόμη φορά ήταν άλλη μια φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα που είχε ακυρωθεί άλλες 15 φορές για τους ίδιους λόγους. Τις προάλλες που τον είδα του είπα ότι τα παιδιά  έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να το αλλάξουν αν θέλουν. Θα μου άρεσε, το βρίσκω πάρα πολύ λογικό να είχαν και τα δυο έστω επίθετα. Τα περισσότερα παιδιά που ξέρω στη γενιά των παιδιών μου έχουν δυο επίθετα και της μαμάς και του μπαμπά. Αυτό είναι κάτι που συμφωνούν οι γονείς. Αν τις μαμάδες δεν τις νοιάζει κανένα πρόβλημα».