Βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της καριέρας της, καθώς το «όπλο» της έχει σιγάσει. Η αγαπημένη και καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει χάσει τη φωνή της, γεγονός που την αναγκάζει να ακυρώσει συναυλίες.

Ο λόγος για την Christina Aguilera, η οποία χρειάστηκε να αναβάλλει την τουρνέ της, λόγω ασθένειας. Η τραγουδίστρια επέστρεψε σε περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

View this post on Instagram

One of the most electric nights of my life!! @lilkimthequeenbee, @agreatbigworld, @hillaryclinton, #billclinton, @carmen_carrera…. & all my NY Fighters, thank you ? #LiberationTour

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Μετά την αναβολή της πρώτης της συναυλίας το Σάββατο, η Aguilera αναγκάστηκε να κάνει το ίδιο και με τη δεύτερη προγραμματισμένη. Την ενημέρωση έκανε η ίδια μέσω instagram.

Συγκεκριμένα σε story της σημείωσε:

«Με πονάει που παρότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επανέλθω, δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω. Μετά από οδηγία του γιατρού μου δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω απόψε στο Ντιτρόιτ.

Είμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με αυτό το show και με σκοτώνει που πρέπει να το διακόψω. Πιστέψτε με όμως θα επανέλθω πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ.

Το οφείλω σε όλους να δίνω το 100% μου σε ΚΑΘΕ show. Έχετε το λόγο μου πως θα αξίζει η αναμονή».