Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι! – Η παιδική παράσταση του χειμώνα αύριο στην Καλαμάτα

ΠΙΣΤΟ στο ραντεβού του με το κοινό της Καλαμάτας και φέτος το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον «Λύκο και τα 7 Κατσικάκια» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του ,και παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου (5.15 – 7.15 μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με εννεαμελή θίασο , σε μια πολύ προσεγμένη και άκρως κατάλληλη για παιδιά διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργο Πούλη

Η ιστορία της Χιονάτης, με την κακιά μητριά της, την μάγισσα, το βασιλόπουλο, τα ζώα του δάσους και τους 7 Νάνους.

Μια μητριά που από την ζήλια της για το ποια είναι ποιο όμορφη, την καταδίκασε και την κυνήγησε με την βοήθεια του κυνηγού . Δεν τα κατάφερε όμως προσπαθώντας ξανά με το δηλητηριασμένο μήλο να πάρει τα πρωτεία της ομορφότερης..

Δεν υπολόγισε όμως την αγάπη του βασιλόπουλου ,την καλοσύνη της χιονάτης και την αγάπη των επτά νάνων !

«Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» είναι ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια  . Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τα παιδιά  όπως και κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του Μικρού Θεάτρου Λάρισας. Η συνέχεια επί σκηνής.

Συντελεστές της παράστασης είναι:

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Δάσκαλος, Κλέλια Φελεσάκη, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Αννα Γιαννακίδου, Βασιλική Πουλή, Μάιρα Αλεξοπούλου , Μαρία Δερεμπέ, Μαρκελίνα Γιαζιτζή, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου.

Κείμενο – σκηνοθεσία: Γιώργος Πουλής, σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης, κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης, σχεδιασμός φωτισμών: Πασχάλης Λόκας, γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, ειδικές κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης, δημόσιες σχέσεις : Μikro Theatro, μουσική επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος, κίνηση-χορογραφίες: Δάφνη Μαρκάκη, Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Διάρκεια:  80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών), Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109, Προπώληση: 8 ευρώ, Ταμείο Θεάτρου: 10 ευρώ.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ