Ηράκλειο: 30χρονος δίνει μάχη στην εντατική από μια μπουκιά σουβλάκι

Θέλησε να απολαύσει ένα σουβλάκι με την παρέα του σε ένα ψητοπωλείο στις Μοίρες και κατέληξε να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 30χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής από το σουβλατζίδικο στην Εντατική!

Η απόλαυση της στιγμής έγινε τρόμος για την παρέα, όταν μια μπουκιά από το σουβλάκι που ίσως στραβοκατάπιε έκανε τον άτυχο 30χρονο να μην μπορεί να πάρει ανάσα. 

Πανικόβλητοι οι φίλοι του τον έβλεπαν να πνίγεται μπροστά στα μάτια τους και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν όπως μπορούσαν. Αλλόφρονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως και οι διασώστες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο, ο οποίος κόντευε να «σκάσει».

Δυστυχώς, όμως, το άτυχο παλικάρι δεν συνήλθε και το μετέφεραν με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, που εφημέρευε. Εκτιμώντας την κρισιμότητα του περιστατικού, οι γιατροί τον έβαλαν στη ΜΕΘ, όπου παραμένει διασωληνωμένος, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

«Φαίνεται να του “έκατσε” η μπουκιά, με αποτέλεσμα τώρα να είναι με αναπνευστήρα στην Εντατική. Οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του» δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γεώργιος Μοσχοβάκης. Τον περασμένο Αύγουστο είχε χάσει τη ζωή της με τον ίδιο τρόπο μια 45χρονη γυναίκα στην Καρδίτσα, όταν στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ