Ηράκλειο Κρήτης: Αθώος ο 69χρονος για το θάνατο 67χρονου πάνω σε καυγά

Αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης τον 67χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο ενός 69χρονου στο χωριό Πατσίδες του Ηρακλείου.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2016 στη μονοκατοικία του κατηγορουμένου στις Πατσίδες του δήμου Αχαρνών Αστερουσίων.

Ο 67χρονος επανέλαβε στο δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τον 69χρονο από τα Ανώγεια και ότι τον χτύπησε πάνω στην άμυνα επειδή το θύμα φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια να τον μαχαίρωσε τη στιγμή που ο κατηγορούμενος είχε γυρισμένη την πλατη του.

Η επίθεση αυτή σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος οδήγησε στη συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσμο τραυματισμό του 69χρονου.

Η δίκη είχε αρχίσει την Παρασκεύη και συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα με το δικαστήριο να απαλλάσσει τον κατηγορούμενο λόγω άμυνας κρίνοντάς τον αθώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω οικονομικών διαφορών από το παρελθόν τα δύο άτομα, σήμερα το πρωί ,ήρθαν στα χέρια με τα πράγματα να ξεφεύγουν εκτός ελέγχου όταν άρχισαν να ανταλλάσουν μαχαιριές.

Και οι δύο κατέληξαν στο νοσοκομείο ωστόσο ο ένας όντας πιο βαριά τραυματισμένος νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ όπου “χαροπάλευε”, καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Τελικά ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 69χρόνων, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και μερικές ώρες αργότερα κατέληξε, παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή.

flashnews

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ