Η τετραμελής κριτική επιτροπή του GNTM μίλησε στο Down Town για το πετυχημένο show μοντέλων, τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, την επιτυχία αλλά και τις ίντριγκες ανάμεσα τους αλλά και στις παίκτριες του show.

Θέμα συζήτησης στη συνέντευξη αποτέλεσε η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η διαφωνία τους οφειλόταν στη διαφορετική άποψη που είχαν τα δυο top models για τα μοντέλα με καμπύλες καθώς και στην ατάκα της Ηλιάνας ότι είναι μοντέλα άλλων δεκαετιών. «Εγώ επιμένω στη θέση μου. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοια μοντέλα σε fashion shows στο Μαϊάμι όπως έλεγε -και η Ηλιάνα επιμένει στη δική της θέση. Δεν θυμώνω, είμαι αρρωστάκι με τη δουλειά μου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μπορεί να έχω κάνει θέατρο, σινεμά, τηλεόραση, άλλα πράγματα, αλλά η μόδα είναι η δουλειά μου. Ζω, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Οπότε παθιάζομαι. Αν εννοείς κόντρα που μου είπε «άλλη δεκαετία εσύ», σιγά! Είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερή της. Ε και; Δεν έχω κανένα θέμα με την Ηλιάνα. Έχει το πάθος της, λέει τα πράγματα έτσι όπως τα λέει, αφιλτράριστα και όλα είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα κανείς με κανέναν βασικά», είπε η Βίκυ Καγιά.

Με την Ηλιάνα να προσθέτει: «Κοίταξε, η Βίκυ ξέρει πολύ καλά ότι τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ. Ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το είπα με δεδομένο ότι έχει την εμπειρία της προηγούμενης δεκαετίας. Δεν θεωρώ ότι παρεξηγήθηκε».

Όσο για το αν οι δυο τους είναι φίλες, η Βίκυ Καγιά απαντά: «Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε φίλες με την Ηλιάνα. Εγώ έχω τόσο τρέξιμο -παιδιά, σχολή, γυρίσματα- και εκείνη μια πολύ πιο free ζωή. Πού να προλάβω να πάω για έναν καφέ; Η Ηλιάνα είναι αυτό το σπασικλάκι που διαβάζει πολύ, που ασχολείται, που θέλει να τα ξέρει όλα από την καλή και την ανάποδη, που ενώ φοβάται το ύψος πήγε και έπεσε από αεροπλάνο για να ξεπεράσει τις φοβίες της. Είναι τόσο σπασικλάκι που το βρίσκω φανταστικό».

Η δε Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπογράμμισε: «Όχι, δεν μαλλιοτραβηχτήκαμε μετά. Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή μου. Η Βίκυ νοιάζεται πάρα πολύ για μένα και με βοηθάει τόσο στο παιχνίδι όσο και στη ζωή μου».