Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, έφυγε για το εξωτερικό. Η νεαρή καλλονή αναζητά την τύχη της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας στο Λονδίνο και η μαμά της την αναζητά.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κα στη Νάνσυ Παραδεισανού για την κόρη της, τα συναισθήματά της όταν την άφησε στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της, το γάμο αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1999 με τον Γιώργο Λιόντο και απέκτησε την Αφροδίτη. «Έμεινα έγκυος στα 27 μου, χωρίς να το περιμένω. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και δεν σκεφτόμουν πως θα κάνω παιδί…», είπε.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από δυο χρόνια γάμου αλλά η ηθοποιός παντρεύτηκε ξανά στη Σκωτία μυστικά από όλους μετά από έξι χρόνια σχέσης. Ένας γάμος που κράτησε 2 μήνες. Λέτε να το επαναλάβει ξανά; «Ασφυκτιώ στον γάμο, νιώθω ότι πνίγομαι… και παθαίνω κρίση πανικού», συμπλήρωσε!

Ο σπουδαιότερος ρόλος στη ζωή της είναι η μητρότητα. Και με την κόρη της όπως δηλώνει έχει μεγάλο έρωτα, έναν έρωτα που μόνο δυναμώνει.

Τι ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για όλα όσα δήλωσε η Εβελίνα; Γιατί έμειναν άφωνοι οι συνεργάτες της και ποιο μυστικό «αποκάλυψε» η παρουσιάστρια;

Δείτε το βίντεο